Yachting – En fælles passion

yacht_lifestyleI det seneste årti eller to, har der været en stigning i popularitet i sejlsport industrien, især i antallet af private luksusyachter bliver bestilt. En sejlsport erfaring er sikker på at overgå alle forventninger glamour og mange af disse udsøgt indrettede skibe tilbyder en selvstændig verden – fem stjernede spisning, verdensklasse indkvartering og alle faciliteter dit hjerte kunne ønske. Med alt dette ved hånden, mens cruising nogle af de mest storslåede kyststrækninger og havne i verden, er det ikke underligt, at popularitet og lidenskab for lystbåde er vokset eksponentielt.

Når det kommer til at købe eller chartre en yacht, er oplevelsen ikke begynde med den potentielle køber. Det er forholdet mellem et skibsværft og en luksus yacht mægler, der er nøglen. Dette er tydeligt i tilknytningen mellem den verdenskendte Royal Huisman skibsværft og Yachting Partners International, en veletableret og blomstrende yacht mæglervirksomhed.

Luksus Yacht Skibsværfter

Et skibsværft er et sted, hvor lystbåde er bygget, ombygget eller repareret. Skibsværfter stolte i opbygningen luksusyachter, som har ry for omfattende en ånd af elegance og ekstravagance og et veletableret skibsværft vil normalt trække på deres mange års erfaring og har et indgående kendskab til de bedste måder og materialer til at bruge til at konstruere disse fartøjer.

Der er forskellige roller værfter kan udføre, herunder:

o Montering beholderen med nye dele eller yderligere udstyr.
o Den komplette nye bygning af luksusyachter, fra undfangelsen til det endelige produkt.
o Udvendigt design med fokus på det ydre af en yacht, kan det betyde nye farveskema eller blot tilpasse facaden af ​​fartøjet, der passer til de enkelte ejere smag.
o Indretning indebærer tilpasse det indre af yacht med arkitektoniske elementer samt tilføje ekstra faciliteter / faciliteter.
o reparationer, der skal udføres på luksusyachter fra tid til anden, svarende til den normale procedure for en bil service. Reparationer kan også henvises til beskadigede fartøjer.

Potentielle købere eller mæglere af disse luksus sejlbåde eller magt lystbåde har mulighed for at fastsætte præcis, hvad de ønsker fra bygge.

Yacht Brokers

Yacht mæglere er den part, der vil have den mest up-to-date og detaljeret kendskab til de skibe, der produceres af værftet. Tegning fra denne viden, de har indsigt i, hvad slags kunde ville være mest egnet til bestemte luksusyachter. På grund af den nære forhold til værftet, de er også i stand til at formidle alle specifikationerne til kunden eller til at give kundens specifikationer til værftet i orden for dem at bygge eller monter en yacht til kundens eksakte behov.

Luksus yacht brokers forpligter også den rolle, markedsføring af luksusyachter at eksponere skibene via deres etablerede marketing-kanaler og kundeunderlag.

Fordelene ved en indbyrdes forhold

imagesDet symbiotiske forhold mellem et skibsværft og yacht mægler er til gensidig gavn. Det er almindeligt for yacht mæglere til at etablere et langvarigt tilhørsforhold med en velrenommeret skibsværft og ved at opbygge dette forhold, vil en mægler give en kommunikationskanal mellem skibsværftet og køberen.

Luksus yacht mæglere også tage sig rollen som reklame yacht til højre målgruppe. Over tid, mæglere udvikle relationer med dem, der er interesseret i at investere en yacht eller chartre en for en gang off ferie. Ved at forstå deres kunders behov, mæglere er i stand til at trække på viden om de lystbåde fra værftet og hensigtsmæssigt oprettet potentielle afspilninger eller foreslå særlige fartøjer til de berørte parter.

Et godt eksempel på en meget vellykket forhold mellem en luksus yacht mægler og et skibsværft er, at forholdet mellem Yachting Partners International og Royal Huisman.